sábado, 30 de mayo de 2009

FINAL D’INTERCULTURALITAT I EDUCACIÓ


Aquesta assignatura m’ha resultat molt motivadora i profitosa, perquè he après moltes coses que desconeixia.

Els apunts dels diferents mòduls són clars i parlen de molts conceptes que no coneixia (nocions de cultura, currículum etnocèntric, programes d’interculturalitat forts, nivells d’interculturalitat,...).
Els materials amb els que hem treballat són molt dinàmics i lúdics. Crec que és molt interessant fer PACS a partir d’un debat, de la visualització d’un trosset de pel·lícula, de l’ús, creació i visita de webquests, d’omplir una fitxa de catalogació i avaluació de recursos en línia i de crear un bloc.
Per tant, les PACS realitzades han estat molt lúdiques.

Dir que no creia que arribaria a aprendre tantes coses que beneficiessin la meva tasca com a mestra, com ara l’elaboració de la webquest, que m’ha permès conèixer aquest entorn virtual i saber aplicar-lo al futur.

La PAC final el bloc també ha estat molt interessant, perquè hem exposat els nostres coneixements en un entorn virtual, al qual hi tenen accés els alumnes de les 2 aules. Això, ens permet compartir coneixements amb els companys/es.

Considero que un altre entorn molt bo és el del fòrum, que ens ha permès solucionar els dubtes que teníem al llarg de l’elaboració de les PACS, sobretot la del bloc, ja que alguns cops ens hem trobat amb algun problema o el no saber fer alguna cosa en concret.

Pel que fa a les propostes de millora crec que les instruccions que se’ns han donat per a fer la darrera entrada al bloc han estat ambigües, ja que molts no sabíem si calia comentar les webquest analitzades al bloc dels companys o al propi bloc. Això, m’ha produït un neguit i anar atabalada.

Tot i això, he de dir que l’Enric ens ha ajudat al llarg de l’assignatura a resoldre tots els dubtes que ens han sorgit i que sempre ha tingut unes respostes clares.
Així, que moltes gràcies per tot el que après!

No hay comentarios:

Publicar un comentario